”Jag fyller 50, nu gör vi den där roadtrippen vi alltid drömt om”, sa Johannas gamla kompis A-C

en dag. ”Lite som Thelma och Louise!” Och så blev det. Här berättar Johanna i text och bild om

en roadtrip i Kalifornien.

Dag 1–3:

Las Vegas

Vår resa börjar för säkerhets skull i Grand Canyon, Arizona. Efter att ha vaknat i ”slottet” Ex- calibur så väntar limousinen som ska ta oss till helikoptern. Fyller man 50 så gör man. Vi har be- stämt oss för att gå all in – i alla fall i dag, och nu ska här flygas till ett av världens sju naturliga underverk– Grand Canyon. Det går så klart att åka både bil och buss dit, men enkel väg är det cirka 4 timmar och helikoptertu- ren tar 45 minuter. Kory, som tidigare rattat helikoptrar åt ny- hetsbolag, ska flyga oss över ök- nen, via Hoover Dam till de sto ra vulkanbergen.

Resor On the road 13-16